Verstuur hier uw anonieme sms

Naam van de afzender.


Nummer naar wie je het smsje wilt sturen.


Het bericht dat je wilt versturen.

Nog 160 tekens beschikbaar.

Anonieme sms versturen

Om een anonieme sms te versturen hoef je geen gegevens van jezelf achter te laten. Je kan een anonieme sms versturen door bovenstaand formulier in te vullen en op verzenden te drukken daarna word er een betaal venster geopend en na betaling kunt u de anonieme sms verzenden.


Anoniem ook echt anoniem.

Wij van sms anoniem.nl slaan geen gegevens op en hebben geen database gekoppeld aan de site dat is wel zo fijn als er iets anoniem moet gebeuren want dat betekend dat anoniem ook echt anoniem is.


Gegarandeerd dat wij het bericht versturen.

Wij lezen de berichten die verzonden worden NIET. dus kun jeje helemaal uitleven en niks is te gek. wij zien niet wat je stuurt is ook niet te doen met zo veel smsjes op een dag.


Door een anonieme sms te versturen naar een van je klasgenoten kun je de grap van je leven uithalen, verstuur 2 klasgenotjes hetzelfde anonieme smsje met de afzender van elkaar zodat ze denken dat ieder ander de afzender is van de anonieme sms.


Vergeet niet dat een anonieme sms ook echt anoniem is en blijft je hoeft jezelf niet bekend te maken niemand zal weten wie erachter zit en wij kunnen dit ook niet bekend maken omdat we niet weten wie jij bent!! Dus aarsel niet en stuur een anonieme sms.


Verstuur hier anoniem een SMS-bericht naar je vriend, vriendin, bekende, of je ergste vijand.

Kies zelf je eigen afzender (een telefoonnummer of naam!) en wij versturen het SMS-bericht met de afzender van jouw keuzen.

Een fake sms niks is leuker dan die een versturen.

Wat kost een anonieme sms?

  • kosten anoniem sms

    Jane Doe

    De kosten van een anonieme sms op sms-anoniem.nl zijn €1,30 per bericht.

  • geen gegevens achterlaten foto

    Jhon Doe

    Je hoeft geen gegevens achter te laten en de kosten zijn eenmalig zo hoort dat met een anonieme sms.

Voorbeeld smsjes, klaar om te sturen.