rocket

1 April SMS

Verstuur op 1 april een SMS met de afzender die jij wilt

Meteen een 1 april SMS versturen.

1 April de dag van de grappen.


160
✓ Correct nummerDe dag van de Grappen op 1 april een sms versturen.

Verstuur op 1 april een sms met de afzender van jou keuze niks is te gek en alles mag.
Wil jij is iemand goed voor de gek houden op 1 april verstuur hem of haar direct een anonieme sms op deze dag want niemand zal weten dat jij diegens bent die de sms verstuurd heeft.

Heb jij dit jaar de beste moppen alweer uit de kast gehaald? Of ga je voor een orginele grap wij zouden zeggen verstuur een sms met de afzender die jij wilt om een echt grap uit te halen met je colega's of familie.

Wie sms jij op 1 April

Natuurlijk ben je goed op je hoede deze dag en verwacht je van iedereen wel een goede grap en natuurlijk niet alleen Je veter is los. Maar voor op een SMS kun niemand zich voor bereiden want deze komt namelijk gewoon binnen. Gebruik bijvoorbeeld op 1 april een nummer van je baas als afzender om een colega de stuipen op het lijf te jagen,

April Fools Day

Zelfs wikipedia heeft een pagina over 1 April maar dat is wel in het engels en daar noemen ze het April Fools' Day. de grootste grappen worden daar ook beschreven maar niemand schrijft erover een SMS op 1 april.

1 April in nederland

Zelfs AD.nl heeft een pagina over de leukste 1 april grappen. maar ook daar vinden we niks terug over een SMS op 1 april.

Ga jij de beste 1 april sms versturen die alle andere grappen overbluft laat het ons weten. Maak er een film van of schrijf er een stukje over heb jij het gefilmd stuur ons het filmpje of YouTube link Waar je de grap geplaatst hebt.

Ook op 1 april leveren we alle SMSjes.

Tijdens de drukte op 1 april gaan bij ons alle sms berichten de deur uit.

1 April sms

Hier verzend je ook op de grappigste dag van het jaar een sms

Betaal ook met iDEAl.

bij ons kun je de 1 april sms makkelijk betalen via iDEAL of de Pincode Betaallijn kosten zijn € 1,30 per sms.